Hør mere om fordelene!
Telefon +45 98 33 95 91

Dokumentation


► Se installation - klik her   ► For inspiration - klik her

Det er essentielt for os, at markedet og Tripplex' kunder skal have tillid til vores produkter. Tillige med skal produkternes egenskaber kunne sammenlignes med produkter fra vores konkurrenter. Derfor har vi i dette afsnit samlet dokumentation for de egenskaber, vi deklarerer på vores produkter. I afsnittet er der samlet dokumentation for egenskaber som absorption, hygiejne, filtereffekt, andel af genbrug, indeklima, miljø, bæredygtighed osv.

Det er ikke alle produkter, som er deklareret med alle eller samme egenskaber. Det afhænger af hvilke egenskaber, der er relevant for produkttypen, samt kræves i henhold til dansk lovgivning og ibrugtagning generelt.

Alle værdier som Tripplex deklarerer er testet og verificeret af laboratorier, som er godkendt af EU og anført på listen over laboratorier med Notified Body No. Se eventuelt listen på vedlagte link.
 http://ec.europa.eu/growth/tools-databases/nando/index.cfm?fuseaction=country.main
 
De nyeste regler for CE-mærkning betyder, at der skal vedlægges en ydeevnedeklaration (DOP) og et sikkerhedsdatablad på alle produkter, vi sælger. Alternativt skal alle relevante egenskaber være deklareret på etiketten, inklusiv en reference som giver direkte sporbarhed mellem etiketten på produktet og ydeevnedeklarationen, som så kan downloades på vores hjemmeside sammen med sikkerhedsdatabladet. Med ydeevnedeklarationen dokumenterer vi produktegenskaber i henhold til den gældende standard.

For nedhængte lofter er den gældende standard EN13964. Vi forhandler også produkter, hvor der endnu ikke er udarbejdet en europæisk harmoniseret standard. For disse produkter er der ikke udarbejdet en ydeevnedeklaration. Egenskaberne som vi deklarerer for disse produkter er også testet og verificeret af laboratorier, som er godkendt af EU. I takt med harmonisering vil ydeevnedeklaration for disse blive udarbejdet.
Tripplex A/S  |  Islevdalvej 184, 2610 Rødovre  |  Telefon +45 98339591  |  Email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  |   Kontakt
Installation  |  Inspiration  |  Dokumentation