Jeg forstår

Akustikpuds på gips

- En bæredygtig designløsning

Akustikpuds på gips - en bæredygtig designløsning

Når du vælger Tripplex Akustikpuds fra Vogl, vælger du samtidig den mest bæredygtige løsning i dit design. Og du får endeløse muligheder for at skabe smukke, æstetiske rum.

Fælles for alle vores akustikpudsprodukter er, at de er fremstillet hos producenter, der udelukkende anvender gips, som er certificeret bæredygtigt. Udover det, er pudset tilføjet naturligt zeolit, som forstærker den kemiske nedbrydning af forurenende partikler i luften og skaber et optimalt indeklima.

Det betyder, at dit akustikdesign med Tripplex Akustikpuds både er en miljøvenlig løsning, samtidig med at materialet skaber et sundt indeklima for de mennesker, der befinder sig i de rum, du har designet.

Fordele ved Tripplex Akustikpuds:

  • Lydabsorptionsklasse A (αw = 0,95)
  • Kan leveres i alle RAL farver
  • Et meget rigidt system, hvor lamper og inspektionslemme kan monteres direkte i akustikpudsen
  • Præfabrikerede nedhængsflådeløsninger med total designfrihed for form, farve og lys
  • Skræddersyede specialløsninger i komplekse 2- og 3-dimensionale former, der designes og præinstalleres af konstruktionsafdeling på fabrikken for at sikre højest mulige kvalitetsniveau

Få specialdesignet din akustikpuds til netop din vision

Når du samarbejder med os, er du sikker på at få løsninger, der er fuldstændig tilpasset din vision og de krav, din opgave stiller til dig. Tripplex Akustikpuds giver dig frihed i dit design, og du har mulighed for at skabe komplekse former i 2- eller 3-dimensionel effekt. Udover det, vælger du frit blandt alle RAL-farver, så du kan anvende de nuancer, der giver rummet netop det udtryk, du ønsker.

Ønsker du en smuk og stilfuld effekt, finder du hos os nedhængte akustikpudsflåder, hvor du har mulighed for at få lyseffekter, der skaber wow-effekt og giver rummet dets helt eget særpræg. Se eksempler på smukke designs udført i vores akustikpuds på vores referenceside eller tag fat i os, hvis du har spørgsmål!

Få markedets bedste lydabsorption med Tripplex Akustikpuds

Med Tripplex Akustikpuds får du markedets bedste klasse A-lydabsorption for denne type materiale. Derudover giver vores akustikpuds en helt unik styrke og slagsfasthed, og det giver dig den højeste kvalitet og lang levetid.

Ønsker du rådgivning i, hvad der er den bedste løsning for dig? Så træk på vores brede erfaring inden for akustikpuds og design, og skab rum, der får folk til at spærre øjnene op.

Ring på telefon 98 33 95 91 eller udfyld vores formular og tag første skridt mod at få din designvision virkeliggjort.

Datablad Tripplex Vogl Ultracoustic Akustikloft - PDF

 

Montagevejledning Akustikpuds - PDF

 

Drifts- og vedligeholdelsesvejledning Akustikpuds - PDF

 

Ydeevnedeklaration Vogl Toptec - PDF

 

Sikkerhedsdatablad Vogl Toptec - PDF

 
Kontakt os for mere information om de mange muligheder med vores akustikprodukter
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email
Jeg vil gerne modtage
nyhedsmails fra Tripplex

Skandinaviens første totalleverandør af akustiske loft- og vægbeklædninger med ultimativ designfrihed og sublime lydoplevelser