Jeg forstår

Akustisk design

- Tilpasset design og indretning!

Akustisk design med indbygget designfrihed

God akustik øger trivslen og effektiviteten og er samtidig med til at mindske stress og irritation. Vi giver dig muligheden for at designe akustikløsninger, der matcher din designvision med et væld af muligheder inden for form, farve, fleksibilitet og funktionalitet:

En række dybrøde plader på loftet. Smukke træpaneler på murene. Rå bronzeplader på skillevæggene. Det ligner ren dekoration, men det er meget mere end det. Det er god lyd, som samtidig ser godt ud.

God akustik handler ikke kun om at styre lyden og afstemme den efter de aktiviteter, der foregår i en bygning, et lokale, et gangareal osv. Akustik kan også designes som en elegant del af rummet - enten som et iøjnefaldende blikfang eller som et diskret element, der ubemærket indgår i rummet.

Farvemulighederne er uendelige: blide nuancer eller stærke toner. Materialerne er mangfoldige: tekstil, træ, metal, gips, mineraluld, træbeton eller glasuld. Dimensionerne er utallige: kvadratisk, cirkelformet eller trekantet.

Vi sammensmelter akustik og arkitektur

Vægpaneler, trælameller, strækmetal, figurer i rummet, lys, farver, mønstre. Mulighederne er uendelige, og valget er dit. Hos Tripplex ved vi, at akustik skal være et naturligt valg, som understøtter arkitekturen og øger æstetikken for brugeren. Lad dig inspirere af hele paletten af produkter til at skabe et unikt og funktionelt design.

Få rådgivning fra ide til udførelse uden at gå på kompromis med arkitektur eller funktionalitet.

Totalleverandør af bæredygtige, akustiske beklædninger

Vi var Skandinaviens første totalleverandør af kundetilpassede bæredygtige akustiske designløsninger. I samarbejdet med os får du:

  • Materialer med sublime akustiske egenskaber
  • Løsninger, der er afstemt efter aktiviteten i rummet
  • Designfrihed, så de akustiske løsninger tilpasses indretning og design
  • Løsninger, som fremmer trivslen i rummet og bygningen
  • Rådgivning og sparring, der løfter dit design til et andet niveau

Vi rådgiver om akustisk performance og udarbejder gerne designforslag til din arkitektoniske vision. Vi leverer skræddersyede løsninger og plug-and-fit løsninger - et puslespil, som entreprenøren blot skal montere, uden behov for tilpasning på byggepladsen.

Ingen opgave er uløselig - jo mere komplekse dine krav og specifikationer er, jo mere opsatte er vi på at levere den ultimative akustikløsning.

Brochure God Akustik Gør Forskellen - PDF

 

Made for Sustainability - PDF

 
Kontakt os for mere information om de mange muligheder med vores akustikprodukter
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email
Jeg vil gerne modtage
nyhedsmails fra Tripplex

Skandinaviens første totalleverandør af akustiske loft- og vægbeklædninger med ultimativ designfrihed og sublime lydoplevelser

Bæredygtig brug af verdens ressourcer

Vi tager ansvar for vores produkter i hele livscyklussen. Vi lægger vægt på bæredygtig brug af verdens ressourcer, og vores leverandører udvælges nøje efter vores strenge krav til miljøvenlighed. Vores producenter har derfor en række forskellige certifikater inden for indeklima, miljørigtige produkter samt generel bæredygtighed.

Vi tilbyder desuden After Sales service, hvor vi en gang årligt tjekker for vedligeholdelse og reparationer. Derudover tilbyder vi at tilpasse de oprindelige løsninger, hvis det viser sig, at der er rum, der bruges på en anden måde end oprindeligt tænkt. Det forlænger produkternes levetid og skåner klimaet.

Take Back service - vores bidrag til fremtiden

En tredjedel af affaldet i det danske samfund kommer fra byggeri. Det er i vores øjne helt uholdbart, og vi har derfor fokus på at nedbringe mængden af affald og passe på de ressourcer, vi har. Det betyder, at vi har indført en unik Take Back service - som de eneste i Danmark tilbyder vi at tage alle produkter retur, når en bygning rives ned, renoveres eller ombygges, så materialerne kan genanvendes. Vi genanvender produkterne - du får rabat på dit næste køb. Det er både bæredygtigt og sund, økonomisk fornuft.

I 2019 lancerede vi en leasing service, hvor du kan lease vores produkter og efterfølgende købe dem efter 5 år.

Vil du se eksempler på vores løsninger? Tag et kig på de mange smukke bygninger, vi har bidraget til under Referencer.

Har du spørgsmål eller ønsker du mere information eller rådgivning, er du velkommen til at kontakte os. Udfyld kontaktformularen eller ring på 98 33 95 91.