Jeg forstår

Bæredygtighed

- Vi bringer din vision til live

Cradle to Cradle

Cradle to Cradle, som på dansk hedder Vugge til Vugge, går ud på at overskuddet af materialerne fra et produkt, genbruges til andre produkter. Når du køber produkter, som er designet efter Cradle to Cradle designprincipperne, vil det sige, at du kan skille disse produkter ad og du kan derfor være sikker på, at alle materialerne enten kan nedbrydes som biologisk næringsstof eller genanvendes i det tekniske kredsløb. På denne måde kan vi sikre os, at de materialer som bliver brugt i dag, vil indgå i et biologisk eller teknisk kredsløb og produkterne vil derfor også blive brugt af fremtidige generationer. På denne måde prøver vi at skabe så lille et fodaftryk på jorden som muligt. Cradle to Cradle sikrer også, at det produkt du køber, kun består af materialer, der er 100% sunde for mennesker og miljø.

Derudover går Cradle to Cradle også ud på at sikre social ansvarlighed. Social ansvarlighed går ud på at sikre, at arbejdsforholdene er i orden hos producenten og i alle led af leverandørkæden. Derudover går social ansvarlighed også ud på, at vi som virksomhed har aktiviteter, som har til formål at skabe værdi for samfundet.

FSC

Forest Stewardship Council (FSC) er en mærkning, så du som forbruger kan købe dine træprodukter med god samvittighed. Når du køber et produkt med FSC-mærkning på, ved du, at træet kommer fra en skov, hvor der ikke er blevet fældet flere træer, end skoven kan nå at reproducere. Derudover betyder FSC mærkningen også, at dyr og planteliv bliver beskyttet.

Sidst men ikke mindst betyder FSC mærkningen, at dem der fælder træerne i skoven, er uddannet, får ordentlig løn og har det rigtige sikkerhedsudstyr på.

FSC har det samme regelsæt over hele verden, så om dit træprodukt består af træ fra Afrika eller fra Danmark, ved du, at både træer, planter, dyr og ansatte har ordentlige forhold.

PEFC

Programme for the Endorsement of Forest Certification (PEFC) er noget, der gør, at du som forbruger kan sikre dig at de træprodukter, du køber, kommer fra bæredygtig skovdrift. PEFC sørger også for at beskytte biologiske vigtige skovområder, hvilket er med til at opretholde eller forøge biodiversiteten. Derudover sikrer PEFC også, at der ikke bliver brugt farlige kemikalier eller GMO’er i produktionen. Derfor kan du som forbruger handle med god samvittighed, når du køber produkter med PEFC-mærkning.

Brochure God Akustik Gør Forskellen - PDF

 

Made for Sustainability - PDF

 
Skal vi hjælpe dig med at skabe den ultimative akustikløsning?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email
Jeg vil gerne modtage
nyhedsmails fra Tripplex

Skandinaviens første totalleverandør af akustiske loft- og vægbeklædninger med ultimativ designfrihed og sublime lydoplevelser

Indeklima test M1 og Blå engel

Med en indeklimatest M1 og Blå Engel certificering sikrer vi at vores produkter har været igennem en række test, for at sikre kvaliteten. Indeklimatesten, tester blandt andet indholdet af ammoniak, kræftfremkaldende stoffer og anden lugt. Derudover er M1 testen også meget skrappere end DIM-kriterierne.

Blå engel er en certificering, virksomheder får for deres engagement i miljøbeskyttelse. Blå engel certificeringen betyder, at virksomheden bruger produkter som ikke indeholder stoffer, der kan være skadelige for indeklimaet.

Take Back

Hos Tripplex Acoustic går vi op i bæredygtighed. Derfor har vi besluttet os for at genbruge så mange produkter som muligt. Men dette kan kun ske med hjælp fra dig. Vi tilbyder derfor at tage alle produkter retur, hvis bygningen skal rives ned eller renoveres. Vi kan derfor genbruge materialerne og du som kunde, får rabat ved dit næste køb. På den måde, kan vi være med til at give materialerne en længere levetid og dermed gøre dem endnu mere bæredygtige.

CO2 neutral produktion

Hos Tripplex Acoustic har vi en CO2 neutral produktion i Silkeborg. Alle vores produkter bliver produceret på vindenergi, hvilket er med til, at vores fodaftryk på jorden er så lille som mulig.

At være CO2 neutral betyder at vi sparer minimum det CO2 udslip, som vi ellers ville have produceret ved vores produktion.

Hos Tripplex går vi meget op i, at hele produktionen er så bæredygtig som muligt, hvorfor vi har valgt at placere vores produktion i Danmark i stedet for i udlandet. At have produktionen så tæt på os, gør også at vi nemt kan kommunikere med vores produktionsteam og dermed opnå de bedste resultater.

Udover at være CO2 neutrale, forsøger vi også at bruge så meget af vores restmateriale som muligt. Alt dette er med til at sætte et mindre CO2 aftryk på kloden og det er vi stolte af hos Tripplex Acoustic.