Jeg forstår

Facadetræpaneler

- Med minimal vedligeholdelse og lang levetid

Frihed i dit design med miljøvenlige træfacadepaneler

Laudescher træfacadepaneler giver dig mulighed for unikke, fleksible og bæredygtige designløsninger i højeste kvalitet. Lauder PAREA panelerne bliver 100 procent tilpasset dine behov og ønsker, så du kan virkeliggøre din designvision. Du får ubegrænset frihed i alle aspekter inden for form, farve og funktion, og kan dermed løfte dit design til nye højder. Hos os kan du få alt fra iøjnefaldende 3D-effekter til minimalistiske løsninger.

Hvert panel er unikt og kan have overfladiske uregelmæssigheder - et resultat af, at det ægte træ, et naturligt og levende materiale, er blevet brugt i fremstillingen. Lauder PAREA bliver med tiden naturligt grå, lysegrå, antracit eller sølvgrå, afhængig af hvilken træart, der er valgt, samt eksponering for UV-lys og nedbør. Lauder PAREA paneler fås i flere typer massivt træ samt voksfarver.

Dit udbytte ved Lauder PAREA massive træfacadepaneler:

  • Unik designfrihed i dine projekter. Du bestemmer frit form, farve og funktion
  • Lamellernes bredde, dybde, afstand og materiale kan tilpasses dine ønsker og dermed kombineres i et utal af designs
  • Bæredygtighed - fremstillingen producerer kun lidt affald, og panelerne er genanvendelige
  • Nem montering og tilpasning til enhver applikation
  • PEFC og FSC certificering

Download brochuren om Laudeschers PAREA facadepaneler

Brochure PAREA Facade - Laudescher - PDF

 

Datablad Laudescher Trælameller - PDF

 

Montagevejledning Laudescher - Massive Trælameller Væg - PDF

 

Drifts- og vedligeholdelsesvejledning Laudescher - PDF

 
Har du spørgsmål til facadepaneler?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email
Jeg vil gerne modtage
nyhedsmails fra Tripplex

Skandinaviens første totalleverandør af akustiske loft- og vægbeklædninger med ultimativ designfrihed og sublime lydoplevelser

Miljøvenlige træfacadepaneler i bedste kvalitet

Når du samarbejder med os, er du sikret løsninger, der er fuldstændig tilpasset din vision og de krav, du selv står overfor. Derudover er det vigtigt for os, at vores løsninger er med til at skabe bæredygtige løsninger. Det ligger os derfor stærkt på sinde, at materialer og producenter bliver valgt med omtanke for både miljø og mennesker.

Lauder træfacadepaneler er udelukkende fremstillet af træ i højeste kvalitet, og panelerne er både PEFC samt FSC certificeret, der garanterer, at træ- og træafledte produkter kommer fra bæredygtige og ansvarligt forvaltede skove. Dit design bliver dermed ikke bare unikt, men også bæredygtigt.

Få inspiration til de muligheder Lauder træfacadepaneler giver på vores referenceside.

Vi bringer din vision til live

Vi står altid klar til at virkeliggøre din designvision - uanset om du skal løse en mindre opgave eller en komplet transformation. Jo mere kompleks din opgave er, jo mere begejstrede bliver vi. Der er derfor ingen løsning inden for akustiske træpaneler, der er for kompliceret for os.

Vi står altid til din rådighed med vejledning om valg af produkter og designforslag. Se mere under Rådgivning eller kontakt os på 98 33 95 91 eller udfyld vores kontaktformular med din forespørgsel, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!

Cradle-to-cradle
Silver Certificering

Social fairnessgoldwater stewardshipgoldrenewable energygoldMaterial reutilizationgoldMaterial HealthSILVER