Jeg forstår

Metallofter

- Med markedets bedste akustiske egenskaber

Overlegent metalloft i bedste absorptionsklasse

Vi er Danmarks eneste totalleverandør af akustiklofter i høj kvalitet. Kendetegnende for samtlige systemloftsløsninger er, at de har markedets bedste akustiske egenskaber. Det betyder, at du har frihed til at vælge din lofttype og det design, du foretrækker, når gode akustiske egenskaber er påkrævet.

Godkendt, certificeret og testet efter bedste normer

Tripplex Metallofter er godkendt og certificeret efter de strenge nordiske og europæiske krav til funktionelle egenskaber herunder brand, akustik m.m. Samtlige systemløsninger er desuden gennemprøvet, og vi har gennem tæt dialog med tømrere og entreprenører fundet frem til de systemløsninger, der skaber optimale forhold for hurtig og enkel montage.

Fordele ved Tripplex Metallofter:

  • Det eneste metalloft på det nordiske marked med lydabsorptionsklasse A (EN ISO 11654)
  • En æstetisk flot løsning, der fås i mange forskellige mønstre og farver
  • Hygiejneprodukter med antibakteriel overflade - tåler hyppig rengøring
  • Et solidt og robust systemloft med lang levetid

Blandt vores loftssystemer finder du det revolutionerende, patenterede nye metalloft Atena Enigma TRIM til montage i almindeligt T24 skinnesystem. Det er meget hurtigt at montere og reducerer installationstiden med 25 %. Det er enkelt at demontere - derfor opnås lavere vedligeholdelsesomkostninger og længere holdbarhed.

Utallige metaldesigns - PDF

 

Datablad Tripplex Tacer Lameller - PDF

 

Datablad Tripplex Tacer Hook-on - PDF

 

Datablad Tripplex Tacer Open Cell - PDF

 

Montagevejledning Tripplex Lameller - PDF

 

Montagevejledning Tripplex Hook-on - PDF

 

Montagevejledning Tripplex Open Cell - PDF

 

Drifts- og vedligeholdelsesvejledning - PDF

 
Ønsker du vejledning om valg af metallofter?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email
Jeg vil gerne modtage
nyhedsmails fra Tripplex

Skandinaviens første totalleverandør af akustiske loft- og vægbeklædninger med ultimativ designfrihed og sublime lydoplevelser

Få specieldesignet dit metalloft til netop din vision

Med Tripplex Metallofter får du frihed i dit design, og du har mulighed for at vælge lige det design, der passer til dit projekt. Lofterne kan leveres i alle RAL-farver, så du kan ramme netop de nuancer, der giver rummet det udtryk, du ønsker.

På vores referenceside får du en smagsprøve på nogle af de designs, der er skabt med Tripplex Metallofter. Find inspiration i de stilfulde designs, der pryder alt fra hospitaler, domiciler samt erhvervs- og industribygninger.

Vi står klar med rådgivning, så du kan virkeliggøre din designvision. Vores brede erfaring hjælper dig med at skabe rum med eminent lyd og et design, der får folk til at spærre øjnene op. Udfyld vores formular eller ring på telefon 98 33 95 91 og tag første skridt mod at få din designvision virkeliggjort.