Jeg forstår

Mineraluldspaneler

- Akustikregulering med ubegrænset designfrihed

Elegante mineraluldspaneler til akustikregulering

Tripplex Mineraluldspaneler åbner helt nye muligheder for at kombinere dansk, kreativt design med akustikregulering. Vores eksklusive, bæredygtige og monteringsvenlige mineraluldspaneler bliver skræddersyet til netop din vision, og du vælger frit blandt mange ekstraordinære former og farver, så den ultimative rumakustik bliver en sand fryd for øjet.

Tripplex Mineraluldspaneler er nemme og hurtige at installere. Du skal blot montere dem direkte på væg eller loft med superklæber, hvorefter pladerne holder sig selv. Du har også mulighed for at montere panelerne med Tripplex Vægbeslag - en minimalistisk løsning helt uden synlige montagekomponenter.

Panelerne er markedets eneste produkt, der kan leveres i retkant, med overflade "bukket" rundt om kanten. Det giver en unik mulighed for montage uden rammer (oplimning), hvilket igen giver væsentlige besparelser og et minimalistisk udtryk.

Fordele ved Tripplex Mineraluldspaneler:

  • Lydabsorptionsklasse A (EN ISO 11654) med fremragende akustiske egenskaber
  • Markedets bedste brandegenskaber - brandklasse A2 (Panama)
  • Stor fleksibilitet i valg af farve, former og dimensioner
  • Et elegant, enkelt og eksklusivt look, der indgår i rummet på linje med et møbel
  • Kan som det eneste vægabsorbent produkt leveres i 20 mm (absorptionsklasse B)
  • Kan anvendes som opslagstavle
  • Dansk og fransk indeklimatestet og A+ certificerede
  • Alle tekstiler kan anvendes som absorbenter. Her vil boarden være brandklassificeret A2, men tekstilet er ikke testet

Ubegrænset Designfrihed - PDF

 

Datablad Tripplex Wall Design - PDF

 

Datablad Tripplex Wall Mosaik - PDF

 

Montagevejledning Tripplex Wall Design & Mosaik - PDF

 

Drifts- og montagevejledning Mineraluldspaneler - PDF

 
Vil du høre mere om mulighederne med mineraluldsplader?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email
Jeg vil gerne modtage
nyhedsmails fra Tripplex

Skandinaviens første totalleverandør af akustiske loft- og vægbeklædninger med ultimativ designfrihed og sublime lydoplevelser

Hvorfor bruge akustiske vægpaneler?

Du finder akustiske vægpaneler alle vegne - på undervisningsinstitutter, i kontormiljøer, på hospitaler, i daginstitutioner og en lang række andre steder, hvor der stilles høje krav til efterklangstid.

Akustiske vægpaneler skaber trivsel i miljøer, der ellers kan være støjende. Støj skaber mistrivsel og ineffektivitet, og derfor er det vigtigt at akustikregulere miljøer på den helt rette måde - og her står vi klar til at rådgive dig til den bedste løsning til det miljø, du skal designe.

Akustik med omtanke

Unikt design og markedets bedste akustikregulering er noget, vi er stolte af. Men udover det går vi skridtet videre, idet vi sørger for, at dine Tripplex-produkter påvirker mennesker og miljø mindst muligt.

Når du indretter med Tripplex Mineraluldspaneler, skaber du derfor også et sikkert og sundt indeklima, og du er sikker på, at dine produkter har belastet miljøet i det mindst mulige omfang. Vi stiller strenge krav til alle vores leverandører om så vidt muligt at levere bæredygtige løsninger, der belaster miljøet mindst muligt.

Vejledning til valg af produkter

Der er ingen løsning, der er for kompliceret for os, når det kommer til mineraluldspaneler - og vi vejleder dig gerne gennem hele processen, så du får netop det udtryk, du drømmer om. Kontakt os på 98 33 95 91 for at høre mere.