Jeg forstår

Designprodukter til akustiske loft- og vægløsninger

Designfrihed gennem akustiske løsninger, der er tilpasset indretning og design

Tripplex har leveret akustiske totalløsninger siden 2009. Virksomheden er grundlagt af Kurt Vestergaard, der er uddannet produktionsingeniør med en omfattende akustisk viden og erfaring, indsamlet gennem mange år i branchen.

Vi er totalleverandør af akustiske produkter og løsninger, der giver dig en designfrihed, du ikke finder andre steder. Vi bygger specialløsninger ved at tilpasse standardkomponenter, så de nemt og enkelt kan monteres af entreprenøren. Jo mere kompliceret dit projekt er, jo mere begejstrede er vi. Skræddersyede løsninger er vores DNA.

Vores produktprogram indeholder:

 • Akustiklofter
 • Akustiske vægabsorbenter
 • Akustiske vægpaneler
 • Akustiske træpaneler
 • Akustiske lamellofter
 • Akustikpuds
 • Massive trælamelpaneler til facader
 • Akustiske trælamelpaneler af krydsfiner og massivt træ
 • Akustikpaneler fremstillet udelukkende af genbrugstræ - upcycled træ

Fleksibel projektorganisation

Vi er en fleksibel projektorganisation med egenproduktion af montagevenlige produkter. Vores medarbejderstab tilpasses de projekter vi arbejder på, så vi kan levere løsninger til tiden - uanset hvor omfattende et projekt, der er tale om.

Bæredygtige produkter og processer

Byggeriet i det danske samfund skaber en tredjedel af alt affald i Danmark. Det er vores holdning, at vi skal passe meget bedre på de ressourcer vi har, og vi mener, at produkter fremstillet på en bæredygtig måde, er noget, som alle producenter og forhandlere af bygningsmaterialer har et ansvar for.

Tripplex er kommet et langt stykke hen ad vejen for at sikre, at de produkter, vi forhandler, kan produceres og transporteres, så de belaster miljøet mindst muligt.

Kontakt os for mere information om de mange muligheder med vores akustikprodukter
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Vores miljøpolitik

 • Vi arbejder til stadighed for, at vores produkter påvirker miljø og mennesker mindst muligt
 • Vores produkter skal bidrage til et sikkert og sundt indeklima
 • Vi stiller krav til producenterne om at reducere mængden af energi, CO2 og affald i fremstillingsprocessen samt øge anvendelsen af genbrugsmaterialer i produkterne

Råmaterialer

Bæredygtig brug af ressourcer har stor betydning for os. De råmaterialer, der anvendes i vores produkter, indhentes lokalt, så tæt på producenten som muligt. Når råmaterialerne udvælges, har vores producenter lagt stor vægt på anvendelse af naturlige materialer såsom træ fra PEFC certificerede skove, Portland cement, marmor, bioopløselig stenuld, ler, perlit, kartoffel- og majsstivelse m.v. Anvendelsen af naturlige materialer giver både større mulighed for genanvendelse og et bedre indeklima.

Transport

For Tripplex er miljøvenlige transportsystemer meget vigtige. Derfor har vi valgt at benytte containerskib og godstog som standardtransport fra vores producenter. Hvor denne transportform ikke er mulig, anvender vi lastbiler med lav emissionsværdi.

Hør mere om vores produkter og ydelser

Kontakt Tripplex i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at bringe din designvision til live. Ring til os på telefon 98 33 95 91 eller skriv via mail til info@tripplex.dk

Fakta

Bestyrelse

 • Brian Nielsen

Bestyrelse

Bank

Skandinaviens eneste totalleverandør af akustiske loft - og vægløsninger med ultimativ designfrihed og sublime lydoplevelser. Bæredygtige produkter, rådgivning og enestående serviceløsninger – fx After Sales service og Take Back service.