Om Tripplex

Forhandler af akustisk beklædning og akustiske produkter

Tripplex Acoustic er Skandinaviens eneste totalleverandør af akustiklofter, akustik vægabsorbenter og akustik vægpaneler. Vi kan optimere lyden i ethvert rum ved hjælp af vores store udvalg af akustisk beklædning og akustiske produkter.


Eksperter i akustik

Vores unikke styrke er teamet, som består af eksperter, der har været i akustikbranchen i mange år.

Vores ekspertise er meget dybdegående og spænder vidt fra produktudvikling, over design og akustik til funktionel rådgivning.

Som branchens eneste leverandør og forhandler af akustisk beklædning og akustiske produkter tilbyder vi en uafhængig produktrådgivning baseret på kundens ønsker. 

Vi mener, at ALLE lofttyper har deres berettigelse i forhold til krav om æstetik og funktion i forskellige miljøer. Vi har valgt friheden til at være objektive og fokusere på fleksibilitet, innovation og udvikling motiveret af kundens ønske. 

​Alle Tripplex Acoustic produkter er nøje udvalgt fra en global base af de dygtigste producenter af akustik produkter. 

Vores produktprogram indeholder:

  • Akustiklofter
  • Akustik vægabsorbenter
  • Akustik vægpaneler
  • Akustiske træpaneler
  • Lamellofter
  • Akustisk beklædning
  • m.m.


Vores producenter har hver især valgt Tripplex, som deres vidende salgspartner og forhandler gennem eksklusivitetsaftaler.

Hør mere om vores produkter og ydelser

Kontakt Tripplex i dag og hør mere om vores akustiske produkter - det være sig akustisk beklædning, akustiklofter, akustik vægabsorbenter, akustik vægpaneler eller andre af vores produkter. Ring eller skriv til os på telefon 98 33 95 91 eller
​via e-mail på info@tripplex.dk.

Tripplex A/S

Fuglebækvej 2B, 1. sal.

2770 Kastrup

CVR: 32447287

Telefon: 98 33 95 91

E-mail: info@tripplex.dk 

facebook​     pinterest     linkedin     houzz