Jeg forstår

Træpaneler til væg og loft

- Med et væld af designmuligheder

Akustikregulerende perforerede træpaneler

Alle rum aktiverer og påvirker vores sanser. Første indtryk er visuelt, vi ser og fornemmer rummets design. Derefter, på et ubevidst niveau, bliver vi opmærksomme på rummets akustik.

Topakustik Træpaneler opfylder alle dine forventninger, når det gælder design og akustik. Vi tilbyder individuelle løsninger, der tilpasses dine behov og ønsker.

Skal de enkelte elementer have forskellige former, eller foretrækker du standardiserede løsninger? Vi tilbyder begge dele. Du bestemmer selv, hvordan overfladen skal se ud. Du kan vælge imellem alle farver og træsorter samt mange dekorative typer melamin.

Du kan vælge imellem flere typer rillemønstre. Takket være det perforerede mønster på bagsiden, forbliver kernepanelerne intakte og giver mulighed for udskæringer (programmerede eller udført på stedet) af åbninger til belysning, sprinkleranlæg m.m.

Træpanelerne skaber et godt, akustisk indeklima, de er nemme at montere og giver et flot og individuelt udtryk med mulighed for mange design og formater.

Fordele ved perforerede træpaneler til væg og loft:

  • Unik og fleksibel designfrihed. Du bestemmer frit form, farve og funktion
  • Kan anvendes til både lofter og vægge, hvilket giver et flot ensartet udtryk
  • Lyddæmpende Klasse D - op til αw = 0.95
  • Træpanelerne er testet i henhold til ISO 354 standarden for lydabsorption
  • Kan udføres med køling op 50 W/m2
  • Montering i et skjult system - ingen synlige installationer
  • Kan leveres i et utal af designs. Perforeringer og materialer kan varieres for at skabe dit design
  • Utallige overflademuligheder fordelt på farve, trætype og mange typer melamin

Du kan se eksempler på løsninger med perforerede træpaneler under Referencer eller finde mere information ved at downloade brochuren.

Brochure Perforerede Træpaneler - Topakustik - PDF

 
Kontakt os hvis du har spørgsmål til perforerede træpaneler - vi står klar til at rådgive dig.
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email
Jeg vil gerne modtage
nyhedsmails fra Tripplex

Skandinaviens første totalleverandør af akustiske loft- og vægbeklædninger med ultimativ designfrihed og sublime lydoplevelser

Perforerede træpaneler der opfylder din designvision

Det er vores mission at sikre, at du kan virkeliggøre din designvision. Derfor går vi også nøje op i, at vores løsninger skaber sikre og sunde indeklimaer for dem, der skal færdes i de rum, du designer. Det betyder, at vores materialer og producenter er omhyggeligt udvalgt, så vi altid kan garantere perforerede træpaneler i den højeste kvalitet. Vi stiller desuden strenge krav til miljøvenlighed og bæredygtighed hos vores leverandører.

Akustiske vægpaneler skaber trivsel i miljøer, der ellers kan være meget støjende. Støj skaber ineffektivitet og mistrivsel, og det er derfor vigtigt at akustikregulere miljøer på den helt rigtige måde - og her står vi klar til at rådgive dig i den bedste løsning til det miljø, du skal designe. Fælles for alle vores forskellige akustiske løsninger er, at du aldrig kommer til at gå på kompromis med din designvision, uanset hvilket miljø - inde som ude - du skal bruge akustikregulering til. Se mere under Rådgivning.

Vi står altid klar til at levere specialdesignede paneler, uanset om det er en mindre opgave eller en komplet transformation. Jo mere kompleks din opgave er, jo mere ivrige bliver vi efter at finde den ultimative løsning. Vi giver dig frihed i dit design!

Udfyld vores kontaktformular med din forespørgsel eller kontakt os på telefon 98 33 95 91, så viser vi dig, hvordan vi virkeliggør din designvision med vores akustikregulerende træpaneler!

Se hele vores udvalg af lydisolerende plader og andre akustikprodukter.