Jeg forstår

Glostrup Park Hotel

Opgavetype:

Akustikpuds til ny venstrefløj

Udført:

2014-2016

I 2014 begyndte første etape af byggeriet af bl.a. Glostrup Park Hotels nye møde- og konferencecenter samt en nybygget venstrefløj.

Første etape udgør 2800 m2 til en samlet investering på over 175 mio. kr. Da åbningen af det nye møde- og konferencecenter fandt sted, tog hotellet hul på opførelsen af en ny treetagers fløj på i alt 3.600 kvadratmeter med 54 nye, store værelser samt etableringen af flere mødelokaler i stueetagen.

Der er i alt 14 nye mødelokaler i det nye byggeri, og det største har plads til 80 personer, hvor etape 2 kom til at rumme et konferencelokale med plads til 300 personer.

Det er DISSING+WEITING, HaCaFrø og Einar Kornerup, som henholdsvis arkitekt, ingeniør og entreprenør, der har tegnet, udarbejdet og udført projektet. Åbningen af møde- og konferencelokalerne var en central del af en målsætning om at være det foretrukne mødested vest for København for private og offentlige virksomheder.

Tripplex har leveret TopTec Acoustic Plaster Ceilings. Det er det bedste valg, når det handler om at opnå en lukket loftoverflade og støjreduktion på samme tid. En lukket loftoverflade givet en homogen og ensartet overflade, der dermed giver rummet et roligere udtryk.

Loftet er en unik kombination af eksklusivt, stilrent design med ekstrem god akustik. Opbygningen i et meget rigidt system, giver konstruktionen en styrke og slagfasthed, som er unik for akustikpudskonstruktioner.

Akustikpuds på gips er tillige fordelagtigt i forhold til integration af øvrige komponenter i loftet. Gipspanelerne er produceret af 100% bioopløselige gipsprodukter og indeholder ingen skadelige stoffer. Gipsmaterialet er tilføjet naturligt zeolit, som forstærker kemisk nedbrydning af forurenende partikler i luften.