Jeg forstår

EAL Campus

Opgavetype:

Træpaneler

Udført:

2018

I august 2016 blev der lagt sidste hånd på EAL’s nye campus Lillebælt i Odense, som efterfølgende åbnede dørene op for flere tusinde studerende. Bygningen har gennemgået en større renovering af i alt 20.000m2. Arkitekt, Henning Larsen og totalentreprenør A. Enggaard A/S, har udført projektet i fællesskab.

Udgangspunktet for designet skulle lægge op til rummelige bygninger og lokaler med gode lysforhold og visuel komfort. Målet har været at skabe et læringsrum, der bringer intimitet, identitet og mangfoldighed til området, der i fremtiden skal binde by og havn sammen.

I atriummet har Tripplex leveret Trælamelpanel 242035 x-serie inkl. Gabriel akustikfilt af typen Twist Melange. Lamellerne er monteret således, at finerlagene er synlige, der giver et designmæssigt stilrent udtryk.

I auditoriet har Tripplex leveret Trælamelpanel 242035 x-serie inkl. Gabriel akustikfilt af typen Twist Melange. Lamellerne er monteret således at finerlagene er synlige, hvilket giver et særligt designmæssigt udtryk. Den gule farve er et oplagt valg for at skabe et rum, der afgiver glæde og energi. Gul gør, at rummet bliver et rart sted at opholde sig i, det opfordrer spontant til nyskabelse og stimuli.