Jeg forstår

Vestsjællandscentret

Opgavetype:

Tripplex Trælameller

Udført:

2015

I 2014 gik de første håndværkere i gang med den gennemgribende modernisering af Vestsjællandscentret i Slagelse. Projektet er nu afsluttet, og Vestsjællandscentrets interiør har således fået en totalrenovering.

Det er Sten & Strøm Danmark, der i samarbejde med aarhus arkitekter samt Herbert & Duncalf, der har udført projektet med Georg Berg som Entreprenør. De havde i fællesskab sat barren højt for udseende og kvalitet, bl.a. i valg af materialer. Træ og lyse farver skulle erstatte det mørke center. De ønskede at ændre en 'lukket lagerhal' til et tilgængeligt center, der tiltrækker sig nysgerrighed fra de forbipasserende.

Sten & Strøm Danmark har i planlægningen lagt vægt på at integrere centret bedre i bymidten og udnytte den unikke centrale beliggenhed.

Tripplex har leveret Tripplex Trælamelpanel typen 302525 med finer af europæisk ask med brunkerne lakeret på frontside med lak glans 10. Trælamelpanelerne er monteret i et standard T-skinnesystem som anvendes til akustiklofter. Dette giver en hurtig installationstid og muligheden for at demontere samtlige paneler.