Jeg forstår

Novo Nordisk

Opgavetype:

Metallofter til nyt domicil

Udført:

2013

MT Højgaard opførte et nyt domicil til Novo Nordisk i Bagsværd. Byggeriet er tegnet af Henning Larsen Architects og stod klart i 2013.

Novo Nordisk samlede omkring 1.100 medarbejdere i de nye bygninger i Bagsværd. Det nye domicil skulle huse en række af koncernens administrative og fælles funktioner, som var spredt over Storkøbenhavn.

Byggeriet omfattede et samlet etageareal på godt 50.000 kvadratmeter, placeret i et grønt område i tilslutning til koncernens andre bygninger på stedet.

Novo Nordisk ønskede tidssvarende og effektive rammer for de voksende aktiviteter og lagde vægt på energioptimerende løsninger vedrørende lys, luft og energiforbrug.

Henning Larsen Architects har tegnet det nye domicil, som består af to flotte bygninger i et enkelt, stilrent design, der passer flot ind i det omkringliggende landskab. Den ene af de to bygninger blev en fire-etagers kileformet bygning, mens den anden blev en cylinderformet i seks etager.

Tripplex har leveret metallameller til deres kontormiljøer.