Jeg forstår

Københavns Universitet

Opgavetype:

Akustikpuds

Udført:

2017

I 2017 kan en række fakulteter tage deres nye, attraktive studie-, forsknings- og læringsmiljøer i brug i et universitetsbyggeri, som er transformeret fra en monofunktionel struktur til et vitalt og identitetsrigt kvarter i byen.

Arkitekturen er udviklet i et tæt samarbejde med bygherre Bygningsstyrelsen, entreprenør Arkitema Architects og brugere. KUA3 er 3. etape i etableringen af Københavns Universitets nye fysiske rammer i Søndre Campus; en på alle planer bæredygtig arkitektur, socialt, ressourcemæssig såvel som økonomisk. Arkitekturen er udviklet i et tæt samarbejde med bygherre og brugere, og med udgangspunkt i deres målsætninger og visioner i 'Campusplan 2010', 'Fremtidens undervisningsmiljø på universitetet' 2010 og ledelsesvisionen 'Mærk suset' 2006.

Tripplex har leveret mineraluldspaneler i rolige farver, der formår både at isolere lyd samt skabe et hyggeligt miljø for de studerende. Wall Design er et elegant, minimalistisk og rammeløst vægpanel, der har særdeles god lydabsorption og er dermed velegnet til bygning, der skal indeholde flere tusinde mennesker, hvor kravet til efterklang er høj.