Jeg forstår

Alfa Laval

Opgavetype:

Perforerede træpaneler

Udført:

2015

Der blev bygget ny virksomhedsdomicil til Alfa Laval i 2018. Bygningen blev opført med den nye viden inden for energi som lavenergihus med anvendelse af solceller og solafskærmning for reduktion af energiforbruget og der søges miljøcertificering efter DGNB Sølv.

Domicilet skal samle medarbejderne i et lyst, venligt og ligefremt hus, hvor alle sidder 'lige godt' og føler sig velkommen overalt. Flow og fleksibilitet er nøgleordene i disponeringen af huset med en åbenhed i planerne, der inviterer medarbejderne til at færdes alle vegne og som gør det let at tilpasse arbejdspladserne, når nye behov opstår.

Der er blevet leveret perforerede træpaneler, som er et innovativt træpanel med et enkelt og æstetisk design samt gode akustiske egenskaber. Topakustik er designfriheden mangfoldig med hensyn til at skabe frithængende elementer og kurver i rummet.

TOPAKUSTIK Træpaneler opfylder alle dine forventninger, når det gælder design og akustik.