Jeg forstår

Falkonergårdens Gymnasium

Opgavetype:

Perforerede vægpaneler

Udført:

2018

Projektet omfatter opførelsen af en ny idrætshal på 1.100 m2 samt en renovering af omklædningsfaciliteter på Falkonergårdens Gymnasium og HF, der er beliggende på Frederiksberg tæt på KB-Hallen.

Multihallen ligger, lidt sænket ned i terræn, mellem de to eksisterende gymnastiksale. Den bevarer på fornemste vis fornemmelsen af den gamle arkitektur, mens dens afrundede form, roterede placering i forhold til de eksisterende gymnastiksale og materialevalg også tilføjer kontraster, i form af ovenlys, nye rumligheder og lyse materialer.

Der er blevet leveret perforerede træpaneler. Træpanelerne skaber et godt, akustik indeklima, er nem at montere samt giver et flot og individuelt udtryk med mulighed for mange design og formater.