Jeg forstår

Akustik vægpaneler i krydsfiner

- Med 100 % designfrihed

Akustikplader til væg - udsøgt regulering af lyd

Løft rummenes design til nye højder og skab unikke designudtryk med akustik vægpaneler og akustikregulerende træbeklædning fra Tripplex. De 3-dimensionelle træpaneler og lameller kan tilpasses 100 % til din designvision, og giver dig dermed ubegrænset frihed til at skabe unikke rum.

Det eneste, der begrænser de visuelle effekter, der kan opnås med træbeklædningen, er din fantasi. Beklædningen kan leveres i en lang række overflader, former og dimensioner. Lamellerne kan udformes i en elegant og minimalistisk finerløsning eller som rå paneler, fremstillet af krydsfiner eller konstruktionstræ (LVL).

Tripplex Trælameller og akustikplader til væg er et fleksibelt og eksklusivt akustikregulerende trædesign, der giver dig mulighed for at skabe banebrydende rum.

Akustik vægpaneler og akustikplader til væg fra Tripplex giver dig:

 • Utallige kombinationsmuligheder, da lamellernes bredde, dybde, afstand og materiale kan tilpasses dine visioner
 • Unik designfrihed - du bestemmer frit funktion, form og farve
 • Mulighed for nem og hurtig montering på skinner, der kan være synlige som en integreret del af designet eller skjult for et minimalistisk udtryk
 • Et væld af muligheder for overfladedesign - finer med bejdsning og/eller lakering, melamin samt maling i alle RAL farver
 • Mulighed for Take Back - vi tilbyder at tage alle produkter retur til genanvendelse, når en bygning rives ned, renoveres eller bygges om - du får rabat på kommende køb
 • Mulighed for After Sales Service - årligt tjek for vedligeholdelse, reparationer og tilpasninger

Download brochuren om de unikke designmuligheder Tripplex Trælamelpaneler giver.

Brochure Unikke Designmuligheder - PDF

 

Tripplex Trælameller - PDF

 

Montagevejledning Trælamelloft - PDF

 

Drifts- og vedligeholdelsesvejledning Tripplex Træbeklædning - PDF

 

Rengøringsvejledning for Tripplex Trælameller - PDF

 
Er du blevet nysgerrig på de mange muligheder vores trælamelpaneler giver?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email
Jeg vil gerne modtage
nyhedsmails fra Tripplex

Skandinaviens første totalleverandør af akustiske loft- og vægbeklædninger med ultimativ designfrihed og sublime lydoplevelser

Dansk fremstillede, bæredygtige akustikplader til væg

Vores krydsfiner trælamelpaneler og akustikplader til væg er dansk design, fremstillet af bæredygtige produkter. Træet der benyttes, er udelukkende udvundet fra FSC og PEFC-certificerede skove og er i den højeste kvalitet. Vi stiller derudover ekstremt høje krav til alle vores leverandører, når det gælder bæredygtighed - både i forhold til fremstilling, transport og genanvendelighed.

Vil du skabe akustiske designløsninger, der er i tråd med tidens stadigt stigende krav til bæredygtighed og levere sikre og sunde indeklimaer til de mennesker, der skal færdes i rummene? Så skal du vælge akustikplader til væg fra Tripplex.

Vores trælamelpaneler er:

 • Produceret af genanvendelige materialer
 • Fremstillet af træ fra FSC og PEFC-certificerede skove
 • Leveret med miljøvenlige transportsystemer
 • Allergivenlige med minimal formaldehyd-udskilning
 • Certificeret i brandklasse A. Alt træ som anvendes er brandimprægneret til B-s1,d0
 • Nogle design er systemtestet til brandklasse A (B-s1,d0)

Som noget helt unikt tilbyder Tripplex en Take Back aftale, hvor vi sikrer genanvendelse af vores akustik vægpaneler, hvis de rives ned i forbindelse med redesign eller renovering - du får til gengæld rabat på de produkter, du køber til det nye design. Det er både sund økonomisk fornuft og bæredygtigt.

Skræddersyede løsninger med uanede designmuligheder

Med Tripplex Trælamelpaneler kan du skabe træoverflader med 3-dimensionelle effekter, der kan løfte dit design til nye højder og skabe rum, der imponerer alle, der opholder sig i dem.

Du kombinerer farver, træsorter og former - vi skræddersyer din lydabsorberende løsning nøjagtig til din opgave. Du skaber et unikt design med en suveræn akustik. Se eksempler på vores løsninger.

Vi rådgiver gerne om hvilke produkter, du skal vælge for at opnå din designvision, og vi står til rådighed med at udarbejde designforslag, som kan hjælpe dig træffe beslutninger i en travl hverdag. Se mere under Rådgivning, udfyld kontaktformularen eller ring på 98 33 95 91.